twitter

Wijntraining

Er is een duidelijke tendens naar betere wijnen in alle restaurantsectoren. De gast vindt een goed glas wijn steeds belangrijker en heeft hier meer voor over. Daarbij hoort een professioneel advies!

Speciaal voor horecabedrijven biedt Proeven & Beleven wijntrainingen aan voor het personeel. Hierbij wordt de nadruk gelegd op zeer praktische informatie over wijn met als doel de wijnomzet te vergroten. Je hoeft namelijk geen wijnkenner te zijn om wijn te verkopen.

Om een goed wijngesprek aan te gaan is het belangrijk over kennis te beschikken om de gast op het goede wijnspoor te zetten. Met praktische informatie en veel enthousiasme zal het personeel meer voldoening halen uit het werk.

Tijdens de training gaan we alle fasen bij langs met daarbij gouden verkoopregels en leuke tips om betere kwaliteitswijnen te verkopen.

Horeca-advies

In samenwerking met het bedrijf Sander Vos Horeca-Advies bieden voor de horeca ook trainingen en workshops aan op het gebied van:

* gastvrijheidstrainingen;
* bierbehandelingstraining;
* baristatraining.

 www.sandervos.com

 

#RoemerGroningen op Twitter